Jadłospis
1 min read
Jadłospis od 21.10 do 25.10
Poniedziałek
Zupa Barszcz biały (250p/300sz)1.7 3
Makaron Penne z kurczakiem i szpinakiem (100/125)1.7
Kompot wiśniowy
Wtorek
Zupa koperkowa z makaronem(250/300) 1,7,8,
Bitki drobiowe w sosie własnym (80)1.7
Kasza jęczmienna 1
Surówka z buraków
Kompot wiśniowy
Środa
Zupa Grochowa (250/300)1,12,8
Kopytka okraszone 1,3
Surówka z marchwi i jabłka
Kompot wiśniowy
Czwartek
Zupa Ogórkówa (250/300)1.7
Filet panierowany (80)1,3
Ziemniaki
Fasolka szparagowa
Kompot wiśniowy
Piątek
Zupa Krupnik (250/300)1.7
Paluszki rybne 1.4.3
Ziemniaki
Surówka z kapusty
Kompot wiśniowy
Zastrzega się zmian w jadłospisie. Smacznego!